Tervetuloa kotisivuilleni!

Sivuilla esittelen ompelemiani vaatteita, sekä muita valmistamiani käsitöitä. Ompelen harrastuspohjalta. Pidän kauniista kankaista sekä vaatteista. Haastan itseni erilaisilla ompeluprojekteilla.

Tavoitteena on valmistaa istuvia, sekä omannäköisiä vaatteita. Kaavoitan kaikki vaatteet ja ompelukset itse. Ideoita poimin netistä, pinterestistä sekä lehdistä. Kankaat hankin kivijalkamyymälöistä, sekä Suomalaisista nettikaupoista.

En ole valokuvaaja enkä malli, joten kuvissa on tarkoitus esitellä ompeluksiani. Minulla on lukihäiriö, joten tekstissä saattaa olla kirjoitusvirheitä.

Ompeluharrastuksen aloitin kun lapset olivat pieniä (nyt jo aikuisia). Tuolloin kokemukseni käsitöistä rajoittui peruskoulun käsityötunteihin. Lastenvaatteet tein valmiskaavoilla. Taidot on karttuneet onnistumisten, sekä virheiden korjauksien myötä. Alussa tein lapsille college vaatteita, mutta ”nälkä kasvoi” ja lopulta tein heille lähes kaikki vaatteet. Jossain vaiheessa koin ahaa elämyksen omien vaateiden ompelusta. Yritin tehdä itselleni vaatteita lehtien valmiskaavoilla, mutta ei siitä mitään tullut. En ole lehtien mittataulukoiden kokoinen, joten totesin että jos haluan tehdä vaatteita itselle tarvitsen opastusta. Hakeuduin Omniaan vaatetusompelijan iltalinjalle, josta valmistuin kesällä 2018. Nyt kaavoitus luonnistuu omien mittojen mukaan : ).

Halusin oppia lisää, hain Omniaan jatkokoulutukseen. Syksyllä 2021 sain opinnot suoritettua ja käteeni mittatilausompelijan ammattitutkinnon paperit. Toistaiseksi ompelen harraste pohjalta.

Muita harrastuksia on koirien kanssa ulkoilu ja pyöräily.

Jos haluat lisätietoja niin voit laittaa meiliä, vastaan niihin mielelläni.

Toivottavasti viihdyt sivuillani


Disclaimer
Sivustolla olevia ohjeita ja kuvia saa käyttää vapaasti omiin tarkoituksiinsa. Sivujen tarkoitus on motivoida, niin itseäni kuin muitakin. Kuvia saa jakaa ja linkittää sosiaaliseen mediaan, mutta ethän pidä niitä ominasi, vaan muista antaa kunnia sille kenelle se kuuluu! Minimivaatimus on maininta osoitteesta: www.linjaa.fi Kaupallisiin tarpeisiin kuvia tai tekstejä ei saa käyttää, ellet ensin sovi asiasta. Terveisin LinJaa
(c) 2017 - 2018 Handmade by LinJaa