Syyslukukauden opinnot

Opinnot lähti hyvin liikkeelle. Syksy sujui kaavoitus ja muotoilu osion parissa. Harjoiteltiin pääsääntöisesti muotoilemalla kaavoitusta. Aihe on niin mielenkiintoinen että hankin muutaman aiheeseen liittyvän kirjan, jossa opastetaan muotoilutekniikoita sekä kaavoituksia.

Vedostus ja kaavoitus harjoituksia

Kuvissa muutama vedostamani ja kaavoittamistani puku. Pääsääntöisesti harjoitukset on tehty 1/3 osa nukelle muutamaa asua lukuunottamatta.

Ensimmäinen näyttö

Tein näytössä iltapuvun ja boleron protot. Näyttöön suunnittelin, piirsin, kaavoitin ja kuosittelin puvun. Iltapukuun tulee kiinteä aluskorsetti. Puku valmistuu vasta ensi syksynä.

Etäopiskelun koristekirjontaharjoituksia

Korona tilanteen kiihtyessä opetus siirtyi verkkoon. Saimme tehtäväksi testata/harjoitella erilaisia kirjonta tekniikoita sen mukaan mistä itse oli kiinnostunut. Kirjonnasta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Halusin kokeilla koneella vapaa kirjontaa, alike ompelua, helmikirjontaa. Helmikirjonnasta innostuin niin paljon että hankin itselle Tambour neulan, jota käytetään etenkin helmikirjonnassa. Alla muutama kuva kirjontakokeiluistani. Aika näyttää tulenko käyttämään, jotain näistä tekniikoista jossain tulevassa työssä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: