Villakangastakki valmistui

Villakangastakki on lopultakin valmiina. Aiemmassa villakangastakki kirjoituksessa mainitsin laittavani kuvia takin yhdistämisestä, mutta en ompelun huumassa muistanut kuvata, joten kuvia on rajoitetusti.

Hihojen istutuksen ja helmapituuden tarkastuksen jälkeen, alkoi takin kokoaminen. Ompelin hihat kiinni, sen jälkeen tein vielä tarkastus sovituksen. Päälikankaan ja vuoren helmakäänteeseen ompelin rypytyslangan ja tein pienen rypytyksen, niin että helman kääntövarat pysyvät ryhdissä ja helma laskeutuu siististi. yhdistin päälikankaan sekä vuoren toisiinsa. Jätin vuoren hihaan takin kääntöaukon. Kääntäminen olikin hieman haastavampi homma, mutta lopulta takki kääntyi oikeinpäin ja helma laskeutui nätisti.

Sitten takki jäikin odottamaan sopivia nappeja. Lopulta päädyin neljään 3,5 cm halkaisijaltaan olevaan nappiin. Ompelukoneellani ei pysty ompelemaan noin suurta napinläpeä, joten ompelin ne käsin.

Mielestäni takki tarvitsi huivin. Löysin sopivan huivikankaan, joten ompelin tubihuivin, jonka leveys on 50 cm ja pituus 280 cm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: